Urheilutiellä sijaitseva Kangasalan kunnanvirasto kakkonen on toistaiseksi suljettu. Työskentely tiloissa on keskeytetty sisäilmassa havaitun asbestiongelman vuoksi. Rakennuksen kaikki noin sata työntekijää jättivät työpisteensä tiistaina aamupäivällä, ja osa jatkoi työpäiväänsä etätöinä. Kunnanvirasto kakkosessa ei toistaiseksi voi työskennellä tai asioida.

Kunnassa alettiin saman tien hakea tilapäisiä ratkaisuja asiakkaita ja työntekijöitä kiusaavan tilaongelman ratkaisemiseksi.

Sisäilmaongelma tyhjensi kunnanviraston

Urheilutiellä sijaitseva Kangasalan kunnanvirasto kakkonen on toistaiseksi suljettu. Työskentely tiloissa on keskeytetty sisäilmassa havaitun asbestiongelman vuoksi. Rakennuksen kaikki työntekijät jättivät työpisteensä tiistaina aamupäivällä, ja osa jatkoi työpäiväänsä etätöinä. Kunnanvirasto kakkosessa ei toistaiseksi voi työskennellä tai asioida.

Kunnassa alettiin saman tien hakea tilapäisiä ratkaisuja asiakkaita ja työntekijöitä kiusaavan tilaongelman ratkaisemiseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?