Luonnonkukkapäivä ottaa varaslähdön Suvipäiviin

Suvipäivät avataan Sahalahden makasiinilla juhannuksen jälkeen.

Juhannuksen jälkeen vietetään sahalahtelaista tapahtumaviikkoa, Sahalahden Suvipäiviä. Erilaista ohjelmaa on tarjolla lähes joka päivälle ja moneen makuun.

Tänä suvena Sahalahti-Seura päätti ottaa ”varaslähdön”, sillä sunnuntaina 15.6. retkeillään Haapasaaren suunnalla Luonnonkukkien päivän merkeissä. Maastoretken oppaina toimivat Eero ja Elina Peltonen. Liikkeelle lähdetään aittakahvila Annan luota klo 13.

Varsinaiset Suvipäivien avajaiset järjestetään perinteisellä paikallaan heti juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina klo 18. Makasiinille on kutsuttu musisoimaan Luunappi -yhtye. Tiistaina 24.6. Iso-Mattilassa lauletaan yhdessä. Torstai-iltana Sahalahden kirkossa kuullaan Lasse Heikkilän Suomalainen messu. Lahdenkulman kyläyhdistys järjestää perinteisen kesäjuhlan perjantaina 27.6. alkaen klo 18.

Lauantai 28.6. on Sahalahden markkinapäivä. Myös Sahalahden kirjasto on avoinna 28.6. klo 9-14. Kirjaston edustalla on poistokirjojen myyntitori. Sahalahden Rekolassa  on samaan aikaan kappeliseurakunnan lähetystyön järjestämä vohvelikahvila.

Suviviikon päätteeksi Rajalan kämpälle saapuu suomalaisen romanimusiikin tuntija ja taitaja Hilja Grönfors. Konsertti alkaa klo 14 ja ennen sitä metsän siimeksessä on tarjolla nokipannukahvia.

Makasiinilla on tarjolla Sahalahden taidemaalausryhmän näyttely 25.6.-6.7.2014, nimellä ”Kyläraitilla ja sen sivustoilla”.

Sahalahden markkinat huipentavat Suvipäiväviikon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?