Pieni ele, paljon euroja

Pieni ele -lipaskeräys kotimaan vammais- ja terveystyön hyväksi järjestettiin Euroopan parlamenttivaalien äänestyspaikoilla. Pälkäneellä lippaisiin kertyi yhteensä 2466,66 euroa. Tulos oli noin neljänneksen parempi verrattuna viiden vuoden takaisiin EU-vaaleihin. Pälkäneen keräystoimikunta on ilmaissut kiitollisuutensa paitsi lahjoittajille myös vapaaehtoisille lipasvahdeille, jotka istuivat yhteensä 162 tuntia lipasvahteina.

Puolet tuotosta on tilitetty Pälkäneellä keräykseen osallistuvalle viidelle yhdistykselle, joita olivat Pälkäneen Hengitysyhdistys, Luopioisten diabeteskerho, Pirkka-Hämeen Psoriasisyhdistys, Pälkäneen Tuike ja Suomen Akustikusneurinoomayhdistys. Tuoton toinen puoli ohjautuu 18 valtakunnalliselle järjestölle.

Kaikki varat käytetään kotimaassa vammais- ja terveystyöhön.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?