Varma tieto: Sydän-Hämeen Lehden luottoastronomi Plutonius Tähtinen katsahti kortteihin ja taivaalle ja kirjoitti näkemänsä paperille

Juhannuksen ajan täsmähoroskooppi lupaa yöttömiä öitä

Oinas

Mars on epäedullisessa asemassa. Oinaan riidanhalu kärjistyy keskikesällä. Oinas ei piittaa muiden mielipiteistä, vaan puskee vääjäämättä kohti lopullista välienselvittelyä niin sukujuhlissa kuin kaveriporukassakin.

Erityisesti nuoret oinaat ovat vaaravyöhykkeessä: uhoaminen saattaa johtaa kohtalokkaisiin seurauksiin. Tragedialta säästytään vain, jos oinas ymmärtää pidättäytyä alkoholista. Joka tapauksessa oinas loukkaantuu, ja se kestää pitkään juhannuksen yli.

Hinta on pieni verrattuna peruuttamattomaan murhenäytelmään.

 

Härkä
Vaikka juhannuksen kaltaiset juhlat ovat elämäsi kohokohtia, älä kohdista liikaa odotuksia juhannusyöhön ja sen taikoihin. Teet tavoillesi uskollisena kaikki juhannustaiat, mutta muista, että totuus löytyy sinusta itsestäsi. Ei kaivosta tai tyynyn alta kukkakimppuna.

Näytät parhaat puolesi luonnossa: tee seurueelle saunavihdat ja hakkaa polttopuut, niin muut näkevät erityislaatuisuutesi. Muut ihailevat tehokkuuttasi ja huomaat itsekin, että juhannuksen onnistuminen on vain sinusta itsestäsi kiinni.

 

Kaksonen
Luontaisena viestin viejänä ja paikasta sekä tunnelmasta toiseen sukkuloijana juhannus on sinulle elämän parasta aikaa. Pääset jälleen näyttämään kykysi loistavana seuraihmisenä ja sosiaalisena yltiöpäänä. Sopeudut tilanteeseen kuin tilanteeseen salamannopeasti, ja luontainen charmisi tekee sinusta seurueen kuin seurueen sydämen.

Juhannus saattaa antaa paljon myös rakkauselämääsi, mikäli olet valmis kuuntelemaan ja vastaanottamaan aloitteita. Usein saattaa hyväkin kohtaaminen mennä sivu suun, jos olet jatkuvasti suuna päänä. Jos olet itse aloitteen tekijänä, saatat kokea jotain uutta ja odottamatonta!

 

Rapu

Sinun kannattaa ottaa tämä juhannus rauhallisesti. Vedä kulahtaneimmat lököpöksysi jalkaan, kaadu sohvalle ja vain ole. Olet ehkä huomannut, ettei pingottamisesta ole ollut apua viimeaikaisten elämänhaasteidesi ratkaisemisessa.

Juhannuksen jälkeiset viikot ovat sinulle todellisen syvärentoutumisen aikaa. Asiat kulkevat eteenpäin omalla painollaan, linnut laulavat kauneinta lauluaan kaikkialla minne menetkin. Muistathan kuitenkin, ettei elämä ole jatkuvaa ruusuilla tanssimista.

 

Leijona

Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää. Tänä juhannuksena se nimittäin kannattaa, sillä juuri Leijonan loppuun saakka yrittäminen palkitaan avokätisesti.

Sateessa grillauksesta selviää oikeanlaisella tilannekovuudella, mutta provosoitua ei kannata. Pidä välineet kunnossa ja keskity yhteen asiaan kerrallaan, oli kyseessä mikä suoritus tahansa.

Älä koske liian väkeviin juomiin tai saatat seurausten vuoksi joutua yhtä näkyvästi julkisuuden keskiöön kuin ruokolahtelainen kaimasi parikymmentä vuotta sitten.

 

Neitsyt

Merkurius on suopea.

Neitsyt on onnensa kukkuloilla, kun hän saa huolehtia läheisistään ja juhannuksen tarjoomuksista. Tunnelman säilyttämiseksi neitsyen on syytä hillitä pikkutarkkuuttaan, jos sinappi onkin väärää vahvuutta tai juhannustaikoja ei tehdä juuri oikealla tavalla.

Neitsyen kumppanin kannattaa tehdä kaikkensa, jotta neitsyt saa janoamansa täydellisen juhannuksen. Palkintona neitsyt viettää rakastettunsa kanssa intohimoisen yöttömän yön, jonka hehku riittää pitkälle syksyyn.

 

Vaaka
Olet elänyt viime aikoina kuin unessa. Unimaailmasi ei säry juhannuksenakaan, viettäisitpä sen sitten mökillä tai et.

Heräät horteestasi vasta maanantaina palatessasi arkeen ja tunnet itsesi kuin uudelleen syntyneeksi. Saturnus on asemissaan nyt juuri sinua ajatellen, ja sinua ympäröi salaperäinen hehku.

Pitäisiköhän siis vihdoin pistää tikkua ristiin ja lähestyä pitkäaikaista ihastustasi? Saat vastakaikua.

Muista herkutella, sillä nyt kilot eivät kerry lanteillesi.

 

Skorpioni

Elämäsi on hakemista ja uuden etsintää usein aivan turhaankin. Tavanomainen elämä on monesti mukavaa ja antoisaa, vaikket sitä aina haluakaan uskoa. Ja usko pois, toiset ihmiset eivät juonittele selkäsi takana, vaikka sinusta usein siltä tuntuukin.

Kesällä myös skorpionilla voi olla erinomaisen antoisaa, jopa hauskaa. Uskalla vain heittäytyä uuteen seikkailuun ja hyvään seuraan, vaikka pitkästä aikaa vanhojen kavereidesi kanssa. He tykkäävät sinusta edelleen, sillä pisteliäisyydestäsi huolimatta seurasi on monipuolista ja kivaa.

Varo olemasta liian itsekeskeinen ja ilkeä, ethän halua tuottaa toisille pahaa mieltä.

 

 

Jousimies

Tähtimerkkisi taivaallinen asento lupaa sinulle juhannukseksi yllätysmatkan.

Tähän matkaan et tarvitse rahaa! Luvassa on todellinen yllätysmatka sielujesi syvyyksiin! Opit itsestäsi lyhyessä ajassa paljon – ja mikä parasta, tähän matkaan et tarvitse ainuttakaan henkistä opettaa.

Uuden olemuksesi huomaa myös eräs, johon silmäsi ovat nauliutuneet viime aikoina.

 

Kauris

Suunnitelmat juhannuksesta kirkastuvat lopullisesti vasta viime hetkillä, mikä saattaa juhannuksen alla aiheuttaa stressiä. Luota kuitenkin siihen, että asiat voivat lutviutua ilman sekuntikellolla aikatauluttamistakin.

Yöttömän yön aika on sinulle myös yllätysten aikaa, joten pidä mielesi avoinna ja antennisi pystyssä. Huomaat ehkä vihdoin sen, mikä on ollut edessäsi jo pitkään mutta minkä olet sulkenut määrätietoisesti pois mielestäsi – juhannuksen jälkeen saatat kysyä itseltäsi, miksi näin.

 

Vesimies

Uranus vaikuttaa voimakkaasti vesimieheen juuri keskikesällä. Planeetta ajaa vesimiestä kohti uutta, minkä kanssaihmiset saattavat kokea erikoisuudentavoitteluna ja ylimielisyytenä.

Vesimies näkee suomalaisen yöttömän yön rappion selvemmin kuin aikalaisensa. Riippumattomana sieluna vesimies voi torjua perinteiset juhannuksenviettotavat eli väkijuomien nauttimisen veden äärellä, mikä onkin viisasta.

Se, joka uskaltaa luottaa täysillä vesimiehen näkemykseen, saa hänen kanssaan erilaisen, mutta ylellisen juhannuksen.

 

Kalat

Syvissä vesissä vaeltelu ei aina ole helppoa, mutta näin keskikesän aikaan olosi on epäkalamaisesti harvinaisen kevyt ja ilmava. Ota siis hetkellisestä elämän helppoudesta kaikki irti, äläkä jää murehtimaan tai surkuttelemaan – niin kalamaista kun se olisikin.

Luontainen seksuaalinen vetovoimasi ei keskikesällä välttämättä ole parhaimmillaan, mutta siitä huolimatta saattaa flaksi käydä yllättävänkin helposti ja yllättävältä taholta.

Vaikka luontaisesti sinulla on kumppaniasi kohtaan valtavat odotukset ja ihanteet, yritä tällä kertaa pitää jalat maassa – kaikki rakkaudet ja ihastukset eivät välttämättä kestä kauan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?