Hurskainen ja Rönni omissa korkeuksissaan

Luja-Lukon korkeushyppääjät Ilari Hurskainen ja Topi Rönni tekivät selvää jälkeä pääkaupungissa kansainvälisissä YAG-kisoissa. Molemmat pojat tekivät omat ennätyksensä ja ottivat komeasti joukkuekilpailussa P11-sarjan voiton yhteistuloksella 273. Ilari Hurskainen sijoittui kovatasoisessa kisassa viidenneksi tuloksella 130. Topi Rönni vastasi kisan todellisesta yllätyksestä ja nappasi vuotta vanhempien sarjan voiton todella komealla ennätystuloksella 143 – joka on sekä P10- että P11-sarjojen kauden kotimainen kärkitulos. Pälkäneläislupauksella oli hyviä yrityksiä myös uudesta piirinennätyskorkeudesta 146, mutta ainakin vielä se oli liikaa. Myös P10-sarjan kuulantyönnössä Luja-Lukon värit olivat korkeimmalla pallilla, kun Topi Rönni otti kultaa tuloksella 851.

Sunnuntain P10-pituushyppykisa suoritettiin samaan aikaan kuin P11-sarjan korkeushyppy, ja keskittyminen ymmärrettävästi hieman kärsi kahden lajin päällekkäisyydestä. Topi Rönni jäi pituuskisassa kuudenneksi tuloksella 429. Sunnuntaina laitikkalalainen osallistui myös P10-sarjan keihäänheittoon, mutta joutui jättämään kisan kesken ensimmäisen heittokierroksen jälkeen kyynärpäävamman vuoksi.

Lauantaina Topin loppukilpailulajina oli 60 metrin juoksu, jossa tuloksena oli neljäs sija vain yhden sadasosan päässä pronssista.

Sunnuntaina kisoissa mukana ollut Ilari Hurskainen juoksi P11-sarjan 1000 metrin juoksussa hienosti sijalle 12 omalla kauden parhaallaan 3.40.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?