Seikkailuja ja kulttuuria: Lasten löytöretki kokoaa yhteen lasten tapahtumat Kangasalla

Lasten löytöretki villitsee Kangasalla

Maanantaina 30.6. alkaa Lasten kesäpäivät Kangasalla. Tapahtumaviikko kestää 7.7. saakka. Lasten löytöretki sisältää monenlaista erilaista ohjelmaa eripuolilla Kangasalaa. Tänä vuonna tapahtuma juhlistaa 15. juhlavuottaan olemalla ensimmäistä kertaa viikon mittainen.

Tapahtumaviikko alkaa rytinällä, sillä heti alusta lähtien on mahdollista osallistua eri tapahtumiin. Viikkonsa voi aloittaa esimerkiksi taitelemalla Galleria Villa Armaassa Auli Tikkalan ohjeistuksella. Taiteilemaan pääsee maanantaista torstaihin.

Maanantaina voi myös auttaa Museokoira Moppea löytämään kadonneen luunsa Mobilian Autokylässä tai metsäseikkailemalla Pohtiolammella. Pohtiolammen seikkailut huipentuvat sunnuntaina yllätysohjelmaan.

Torstaina kesälomalainen voi poiketa vaikkapa Kangasalan kirjakaupassa pidettävään ”Me ja Muumit” -tietovisaan, joka on osa Tove Janssonin 100-vuotisjuhlavuotta. Pitkin viikkoa on myös mahdollista katsastaa Kangasalan Pikkuteatterin Robin Hood -näytelmä, jonka ensi-ilta sattuikin myös Löytöretken avajaispäivälle.

Löytöretkillä leikitään, askarrellaan, seikkaillaan metsissä ja kirkoissa sekä suunnistetaan. Tapahtumia on viikon jokaiselle päivälle. Jotkut viikon tapahtumista ovat maksuttomia, ja osallistumismaksut ovat kalleimmillaankin vain 6 euroa.

Löytöretkiviikkonsa voi suunnitella oman mielensä mukaan. Lisätietoa Lasten kesäpäivistä Kangasalla löytää tapahtuman nettisivuilta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?