Talat voitokkaita, Bährend teloi itsensä

Iisalmessa ajettu ATV-kisa tarjosi sydänhämäläisittäin vaihtelevia crosscountry-tunnelmia. Lauantain mönkijäluokassa Tuomas Bährend ajoi hyppyrin liian pitkäksi jo aika-ajoissa ja satutti tärskyssä leukansa. Sahalahtelainen joutui käymään tikkauttamassa leukaperänsä, mutta ehti silti vielä kisaan. Sijoitukset lähdöissä olivat lopulta 11:s ja 13:s.

– Paras puhti meni siihen omaan hölmöilyyn. Kymmenen sakkiin sijoittumiseen olisin ollut tyytyväinen: Iisalmessa on hieno rata ajaa ja paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Bährend tuumasi kisan jälkeen.

Talan veljekset Topi ja Teemu jatkoivat sunnuntain sivuvaunuluokassa vakuuttavaa menoaan. Pari otti voiton päivän molemmissa lähdöissä.

Sarjan kisat jatkuvat heinäkuussa Karkkilan osakilpailulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?