Sydän-Hämeen juoksijat palkinnoilla Forssan Suvi-illassa

Aitoolainen Timo Heikkilä ja Kirvun Noora Berg olivat sydänhämäläisista kestävyysjuoksijoista pääosissa Forssan Suvi-illassa lauantaina. Kumpikin tuli sarjassaan toiseksi, Heikkilä maratonilla ja Berg puolimaratonilla. Heikkilä ylitti harmittavasti parisenkymmentä sekuntia kolmen tunnin rajan, Berg puolestaan paransi Ideaparkissa juoksemaansa puolimaratonin aikaa yli viidellä minuutilla.

Kiihkeä kamppailu käytiin Haltian parhaan puolimaratoonarin tittelistä, kun Jani Körhämö ja Ivan Luck asettuivat samalle lähtöviivalle. Tällä kertaa pidemmän korren vei Körhämö reilun puolen minuutin erolla. Haltialta tuli myös seudun nopein naispuolimaratoonari, kun Aino Hokkanen taivalsi 21,1 kilometrin matkan aikaan 1:39:02.

Kovaa puolimaratonkuntoa osoittivat myös Aitoon Hannu Ilonen ja Luopioisten Jouko Lindroos. Tukholman maratonilta palautuneen Ilosen hyvävauhtinen puolimaraton tietää hyvää loppukesän maratoneja ajatellen, sillä 1,5 tuntia alittui reilusti.

Aitoon käsivammasta toipunut Aki Niemi juoksi Forssassa tällä kertaa kympin, joka sujui nousukuntoisesti aikaan 37:52.

Forssan Suvi-ilta on maamme suurimpia kestävyysjuoksutapahtumia, joka kerää vuosittain n. 3500 kestävyysurheilun harrastajaa.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?