Lauantai oli markkinapäivä Sahalahdessa

Lauantaina Sahalahdessa pystytettiin markkinakojut telttoineen ja käytiin kaupan tekoon. Markkinat aukesivat aamuyhdeksältä ja jatkuivat kahteen iltapäivällä. Sää oli erinomainen, sillä sateet ja kylmyys väistyivät tieltä antaen auringon lämmittää markkinakansaa.

Markkinoilla myytiin muun muassa Suonenjoelta saapuneita kesän ensimmäisiä mansikoita ja herneitä. Kojujaan lisäksi pitivät Kissojen suojelu ry Kisu, erilaiset vaatekojut ja luontaistuotemyyjät. Paikalla oli myös Jorma Pohjonen myymässä Oriveden Hirsilässä valmistettuja Pirka-kenkiä.

– Sahalahden markkinoilla olen käynyt joka kerta, Pohjonen kertoo.

Markkinoilla päästiin kaupan teon lisäksi maistelemaan lättyjä, nauttimaan haitarin soitosta sekä pomppulinnassa pomppimisesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?