Kesäsulkujen päättyminen voi ruuhkauttaa linjat

Terveyskeskuksen kesäsulut eri terveysasemilla päättyvät elokuun alussa. Maanantaina 4. elokuuta tavalliseen arkeen palataan hiljalleen suljettuina olleilla Vatialan, Ruutanan, Sahalahden, Kuhmalahden ja Luopioisten terveysasemilla.

Terveyskeskuksen mukaan yli kuukauden sulku tulee luultavasti näkymään maanantaiaamun puhelujen määrässä, ja linjat saattavat olla varattuja, vaikka puhelimen ääreen asetetaankin lisämiehitystä. Takaisinsoittojärjestelmän toivotaan kuitenkin helpottavan tilannetta.

Terveyskeskuksen kiireetön vastaanottotoiminta on ollut suljettuna 30.6. lähtien. Päivystysvastaanotto, laboratorio ja röntgen ovat olleet avoinna koko kesän ajan normaalisti Kangasalan keskusterveysasemalla. Pälkäneen terveysasema on palvellut Pälkäneen ja Luopioisten asukkaita kiireellisissä asioissa ja välttämättömissä kontrolleissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?