Kääriäisellä vielä kolme perjantaikeikkaa Sappeessa

Viisi vuotta sitten valmistunut ja avannut Sappeen kesäteatteri löysi heti menestysreseptin. Kesällä 2009 nähtyä Olavi Virta -musikaalia on seurannut lisää nostalgisia musiikkinäytelmiä.

Vuosien varrella kilpailu on kiristynyt, kun muissakin kesäteattereissa on ammennettu takavuosikymmenien iskelmistä ja elämäntarinoista. Täksi kesäksi Sappee tuoresti tarjontaansa: Jorma Kääriäinen ja Yhden tähden hotellin bändi nähdään kesäteatterilavan lisäksi myös Huipussa perjantaikeikoilla.

– Maasta ei löydy toista kesäteatteria, joka tarjoaisi vastaavanlaiset fasiliteetit. Sappeessa on oikea ravintola ja lava ja kunnon vessat, eikä mitään bajamajoja. Huippuun syntyy hieno tunnelma, ja väki viihtyy tanssilattialla, Ari Kankaanpää kehuu.

Kääriäinen esiintyy Huipussa teatteribändin kanssa joka perjantai kello 22. Teatteriväen lisäksi keikat ovat keränneet jonkin verran muutakin yleisöä.

Hänen mielestään tämä kesä on vahvistanut ajatusta, että Sappeen kesässä pitää jatkossakin panostaa kokonaisvaltaisiin teatteri ja keikkailta -paketteihin.

Bändi ja artistit ovat jaksaneet hyvin perjantai-illan urakan, vaikka välillä teatterin lavalla onkin ollut hikistä.

– Vissyä menee kassitolkulla, Kankaanpää nauraa.

Hänellä ei ole vielä tarkkaa tietoa kesäteatterin kävijämääristä. Kolea kesäkuu ei ehtinyt verottaa kesäteatteria pahasti, sillä näytelmä sai ensiesityksensä vasta hyisen juhannuksen jälkeen.

– Ensimmäisten esitysten jälkeen kelit ovat olleet hienot.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?