Rauniokirkolla tunnelmoidaan yökonsertissa

Pälkäneen rauniokirkolla järjestetään elokuun illassa 23.8. yökonsertti, jossa esiintyy pälkäneläinen a cappella -yhtye Hyvät Naiset ja Herrat. Konsertin järjestäjänä toimii Pälkäneen Vanhankirkon suojeluyhdistys ja konsertin tuotto käytetään Pyhän Mikaelin rauniokirkon korjaukseen ja suojelutyöhön.

Vanhankirkon suojeluyhdistys pyrkii järjestämään kirkkorauniolla erilaisia tapahtumia erityisesti kesäaikaan. Elokuinen yökonsertti on ollut viime vuosina yksi yhdistyksen suosituimmista tapahtumista.

Hyvät Naiset ja Herrat esittää konsertissa tunnelmallisia kappaleita, jotka sopivat ainutlaatuiseen kulttuurihistorialliseen miljööseen sekä hämärtyvään loppukesän yöhön. Monipuolinen ohjelmisto sisältää tuttujen pop- ja soul-sävelmien lisäksi myös muun muassa gospel- ja jazz-kappaleita. Lauantaina kello 23 alkavan konsertin ajaksi kirkkoraunio valaistaan myrskylyhdyin, joita voi yhdistyksen toimintaa tukeakseen lunastaa itselleen nimikkolyhdyiksi perinteiseen joulun juhlavalaistukseen.

Konserttilippuja saa ennakkoon Keltaisesta Talosta tai tuntia ennen konserttia Rauniokirkon ovelta. Sateen sattuessa konsertti siirtyy Onkkaalan seurakuntatalolle.

Noora Rosberg (vasemmalla), Ari Järvinen, Petri Tuomioja, Pauliina Jaakkola, Minna Liljedahl ja Arto Karppinen – eli Hyvät naiset ja herrat – esiintyy lauantai-illan pimennettyä myrskylyhdyin valaistussa rauniokirkossa. Kuva: Taru Koivisto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?