Sadonkorjuutapahtumaa vietetään Luopioisten torilla

Sadonkorjuutapahtumassa syksyn sato on parhaimmillaan. Yleisö pääsee arvuuttelemaan muun muassa kurpitsan painoa.

Kauniin kesän kallistuessa syksyyn on aika viettää perinteistä Sadonkorjuutapahtumaa Luopioisten torilla.

Tulevana lauantaina 30.8 kello 9–13 myyjillä on kaupan monenlaista uutta ja kenties antiikkiakin. Aholan tilan perunoita ja vihanneksia ynnä muuta vielä tarjolla, samoin Nokkosen pallokrysanteemia, kuivakukkia ynnä muuta. Mukaan mahtuu vielä lisää syksyn satoa ja muita tuotteita – pöytiä löytyy tarvittaessa.

Merja Mattila viihdyttää harmonikansoitolla torivieraita, ja lisäksi ohjelmassa on arvonta. Jälleen on mahdollisuus arvata talvikurpitsan paino, ja se joka lähimmin arvaa, voittaa omakseen tuon kurpitsan.

Perinteisessä lettukahvilassa saa myös syksyn vastaanottamiseen kuuluvaa ruispuuroa voisilmän kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?