Vapaalla Pälkäneellä: Luopioisten atleetit ry kuntoilee monipuolisesti

Äijäliikuntaa hyvässä seurassa jo vuodesta 1980

Luopioisten Atleetit ry:n, tuttavallisemmin Ollin Atleettien, tavoitteena on edistää ja kehittää liikuntaharrastusta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää voimistelu-, urheilu- ja muita liikuntaharjoituksia sekä erilaisia kilpailutapahtumia ja koulutustilaisuuksia. Yhdistys hankkii myös liikunnassa tarvittavia välineitä ja järjestää näytöksiä sekä opinto- ja muita matkoja. Ollin Atleetit haluaa myös vaikuttaa liikunta-, terveyskasvatus- sekä liikuntapaikkasuunnitteluun.

Toiminta on pääosin suunnattu kaikenikäisten miesten liikuntaan. Ehkä tunnetuin toimintamuoto on miesten kuntopiiri Luopioisten liikuntahallilla keskiviikkoisin kello 18–20. Myös lentopalloharrastuksen edistäjänä Ollin Atleetit on aktiivinen. Toiminnassa on mukana yli 70 jäsentä Pälkäneen kunnan alueelta.

Luopioisten Atleetit ry vaikuttaa myös muutoin seutukunnan tunnetuksi tekemiseksi ja seutukunnan talouden edistämiseksi. Yhdistys on mukana vuosittain Kukkia Triathlon -tapahtuman järjestelyissä ja toimii muun muassa Sappeen laskettelukeskuksen pysäköinnin valvojana talviviikonloppuisin ja tekee talkoita kylämiljöön ylläpitämiseksi. Tänä kesänä elvytimme myös paikallista lavatanssiperinnettä järjestämällä juhannustanssit Kyynärön lavalla.

Ollin Atleettien toiminnasta saa lisätietoja nettisivuiltamme www.ollinatleetit.fi.

Luopioisten Atleetit taipuvat moneen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?