Jukka Kittilä sai 50-vuotisviirin

– Muistan vieläkin, miten ihmettelin, kun minulle soiteltiin ja pyydettiin kuntavaaliehdokkaaksi. Ajattelin, että onhan niitä valtuustoon paljon osaavampia, tietävämpiä ja fiksumpia kuin minä. Mutta valtuusto koostuu meistä tavallisista kuntalaisista vahvuuksinemme ja heikkouksinemme, 50-vuotislahjalla ja viirillä valtuuston kokouksessa yllätetty Jukka Kittilä sanoi.

Keskustan pitkäaikainen valtuutettu muisteli tehneensä heti ensimmäisessä kokouksessa kaksi aloitetta.

– Toinen koski kuntoradan parempaa merkitsemistä, ja toisessa ehdotin nuotiopaikkoja tai grillilaavuja sen varrelle. Kymmenen vuotta siinä taisi mennä, ennen kuin ne saatiin, mutta siellä ne nököttävät edelleen; eivät ole nuoret saaneet kaikkea poltettua.

 

Kunnanhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajat Eero Laesterä ja Petri Urkko muistivat Jukka Kittilää 50-vuotispäivien johdosta.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?