Messut: Aitoossa esittäytyi iso joukko vapaa-aikaan liittyviä toimijoita

Vapaa-ajalla riittää tekemistä

Pälkäneen vapaa-aikatarjonta esittäytyi kattavasti Vapaalla Pälkäneellä -messuilla viime viikonloppuna. Messut valloittivat Aitoon Honkalan sekä sisä- että ulkopuolelta. Esittelypisteiden lisäksi messuväki sai tuntumaa järjestöihin ja yrityksiin lavalla pidettyjen esitysten avulla.

Helsinkiläiset Tytti ja Mikko Heikkilä, jotka viihtyvät Pälkäneen seudulla keväästä pitkälle syksyyn vapaa-ajanasunnollaan, päättivät poiketa paikalle luettuaan tapahtumasta lehdestä. Moni messuilla esittäytyneistä toimijoista oli pariskunnalle jo ennestään tuttu, vaikka messujen laajuus olikin pienoinen yllätys. Heikkilöiden mielestä tietoa vapaa-ajan mahdollisuuksista esimerkiksi juuri kesäasukkaille on kyllä saatavilla, mutta paljon on tiedonhankinnassa kiinni kesäasukkaiden omasta aktiivisuudesta.

Järjestäjien keräämän palautteen mukaan sekä kävijät että näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä. Myös yleisötavoitteet saavutettiin. Sen verran suuresta ponnistuksesta oli kuitenkin kyse, että messuista tuskin aletaan rakentaa jokavuotista tapahtumaa. Lähivuosien suunnitelmissa uudet messut ovat silti varmasti.

 Messutunnelmia:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?