Kuhmalahdella hernekeittoa Nälkäpäivänä

Kuhmalahdella myydään hernekeittoa Nälkäpäiväkeräyksen merkeissä ensi lauantaina 20.9. Keittoa myydään Baari Pitkä-Sepän edustalla kello 12 alkaen niin kauan kuin sitä riittää.

Kuhmalahdella kerätään rahaa Nälkäpäiväkeräykseen myös lippailla. Keräyslippaita viedään ainakin kaupalle ja kirjastoon.

Tänä vuonna 18–20. syyskuuta järjestettävänä Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Avun tarve on tällä hetkellä suuri etenkin Länsi-Afrikassa, jossa kärsitään historian pahimmasta Ebola-epidemiasta.

Kommentit (2)

  1. Real

    Mukava harrastus tämä rahankeruu punaisen ristin hallintokoneistolle. Erittäin kovapalkkaiset järjestön johtajat ohjaavat useita prosentteja keräystuotosta nälkää näkeville sotilaille. Eihän ilman rahalahjoituksia pystyisi ja jaksaisi leikkailla käsiä ja päitä irti. Mutta onneksi pohjolan asukit lähettävät apua säännöllisesti, voidaan sitten jatkaa hommia takavarikoitujen avustuspakettien voimalla. Laitetaan pulleavatsainen ja tikkujalkainen musta lapsi lippaan kylkeen, niin kyllä suomalainen vanhempi rouva heltyy sotaa rahoittamaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?