Laipassa syysretkeillään sunnuntaina

Laipan syysretkellä keskitytään ihailemaan vesimaisemia. Kävelyreitti kulkee yhteensä pari kilometirä rantoja pitkin. Kuva Anssi Kukkonen

Mr. Laipanmaa eli Timo Nieminen johdattaa ensi sunnuntaina 28.9. joukkonsa Laipan syysretkelle. Tämänsyksyinen retki, järjestyksessä 31., tehdään Pihtilammen ja Hirvijärven maisemissa. Lähtö on Pihtilammen laavulta kello 9.15. Paikalle pääsee Pihtilammentietä, joka alkaa Luopioisten ja Rautajärven väliltä.

Kimppakyydit Pälkäneen kirkonkylästä lähtevät kello 8.30 kunnanviraston parkkipaikalta.

Syysvaelluksen reitti on noin 6 kilometrin pituinen, ja matkalla pysähdytään makkaranuotiolle. Osa matkasta kuljetaan polkuja, osa metsää pitkin. Mukaan otetaan omat eväät ja säänmukainen varustus. Takaisin Pälkäneellä ollaan iltapäivällä kello 14–15 aikaan.

Lisätietoja antaa Timo Nieminen (040 5236776).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?