Kangasala-talo avaa toivomuslaatikon kuntalaisille

Kangasala-talon toivomusloota kuntalaisille avataan tänään tiistaina pääkirjastossa ja Kangasala-talon uusilla Facebook-sivuilla.

– Toivomusloota on helppo ja epävirallinen keino jättää meille toivomuksia sellaisista tapahtumista, joihin itse haluaisi Kangasala-talossa osallistua, Kangasala-talon tiedottaja Riikka Herrala kertoo. – Ideat käydään läpi ja parhaat pääsevät jatkokehittelyyn. Tavoitteena on saada lähialueiden asukkaat aiempaa paremmin mukaan talon toiminnan ideointiin.

Toivomusloota sijaitsee Kangasalan pääkirjaston toisessa kerroksessa palautuspisteen vieressä. Loota löytyy myös Kangasala-talon tänään avattavilta Facebook-sivuilta.

Toivomuksensa voi antaa nimellisenä tai nimettömänä. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan liput kahdelle Kangasala-talon avajaisviikon konserttiin.

 

Logo julki

Kangasala-talon visuaalisen ilmeen takana on rakennuksen suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.

– Logo saa inspiraationsa talon arkkitehtuurista. Merkki toimii kehyksenä Kangasala-talon tapahtumille, aivan kuten itse rakennuskin. Sen muoto on jämäkkä, mutta leikkisä, graafinen suunnittelija Pomeliina Puumala kuvailee.

Kangasala-talon viitteelliseen pohjapiirrokseen ja logoon voi tutustua toivomuslaatikon luona pääkirjastossa sekä Facebookissa. Kangasala-talon uudet nettisivut avataan syys-lokakuun vaihteessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?