Ensi lukuvuonna vain 189 koulupäivää

Koulujen syyslukukausi alkaa ensi vuonna Pälkäneellä tiistaina 18. elokuuta. Syyslomaviikko koittaa viikolla 42 eli lokakuun puolivälissä ja syyslukukausi päättyy lauantaina 19. joulukuuta. Kevätlukukausi alkaa torstaina 8. tammikuuta. Keväällä vapaapäiviä osuu talvilomalle viikolle 9, pääsiäisen aikaan 25.-28.3. sekä helatorstaille ja sen jälkeiselle perjantaille 5.-6. toukokuuta.

Perusopetuslain ja -asetuksen mukaan lukuvuodessa tulee olla 190 koulupäivää, mutta tästä voidaan vähentää arkipäiväksi osuva itsenäisyyspäivä, loppiainen ja vapunpäivä. Loppiainen tammikuussa 2016 osuu arkipäivälle, joten työpäiviä kertyy seuraavana lukuvuonna 189.

Kevätlukukaudella 2016 Suvivirsi – jos ja kun se edelleen ohjelmistossa pysyy – kajahtaa ilmoille 4. kesäkuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?