Lastenvaatteiden kierrätysviikko taas tulossa

Pälkäneen perhetyö järjestää jälleen lastenvaatteiden kierrätysviikon perhekeskus Pirtillä ( Keskustie 1) viikolla 44 eli 27–-31.10.

Itselle tarpeettomia, ehjiä ja siistejä lastenvaatteita voi tuoda Pälkäneen Pirtille tai kunnantalon asiakaspalvelupisteeseen syyslomaviikolla (viikko 42) ja vielä seuraavalla viikolla keskiviikkoon asti. Vaatteiden kunto tulee tarkastaa ennen kierrätykseen tuomista.

Varsinaisella kierrätysviikolla vaatteita ei enää voi tuoda, vaan silloin päinvastoin haetaan uusia tilalle. Vaatteita voi hakea kierrätysviikolla Pirtiltä muun muassa maanantaina MLL:n perhekahvilan aikaan kello 9–12, tiistaina ikäpistepäivänä kello 9–13, keskiviikkona Haapiskahvilan aikaan kello 13–15, torstaina Mammakahvilasta kello 9–12 tai Tuikkeen kokoontumisajankohtana kello 16–19 sekä perjantaina Mukulaarin ja Perjantaitreffien aikaan kello 9–15.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?