Seurakuntavaalit lähestyvät – käytä ääntäsi

Seurakuntavaaliehdokkaat on nyt asetettu. Yhteiskunnallinen tilanne on vaikuttanut siihen, että ehdokkaiden saaminen vaati runsaasti työtä. Pirkanmaan Demarinaiset kritisoivat sitä, että seurakuntavaaleissa käytetään äänestäjiä harhaanjohtavia ryhmien nimiä. Olemme kuitenkin tyytyväisiä siihen, että sosialidemokraatit esiintyvät selkeästi omin tunnuksin.

Seurakuntien yhdistymiset ja seurakuntaverkon harventuminen sekä koko kirkon tuleva hallinnollinen uudistus haastavat tulevat luottamushenkilöt. Seurakuntien talous on joutunut ahtaalle useista eri syistä ja siksi talouden ja toiminnan sisällön suunnittelu ja siitä päättäminen on vaativa tehtävä.

Pirkanmaan Demarinaisten mielestä on tärkeää huolehtia siitä, että diakoniatyöhön riittää varoja. Köyhyyden lisääntymisen myötä läheisistä huolehtiminen korostuu. Seurakunnan ja kunnan välistä yhteistyötä olisi lisättävä päällekkäisyyksien purkamiseksi.

Pirkanmaan Demarinaiset kannustavat kaikkia seurakuntien jäseniä käyttämään äänioikeuttaan. Vain äänestämällä voit vaikuttaa siihen, ketkä hoitavat yhteisiä tärkeitä tehtäviä. Hyvän tekemisen voit aloittaa äänestämällä!

 Pirkanmaan Demarinaiset

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?