Taiteilijat: Taidemaalariliiton 85-vuotisjuhlatapahtuma Tuubit auki yltää myös Pälkäneelle

Kurkistus taiteilijan työhuoneeseen

Kantokylässä asuva taidemaalari Kati Valkonen osallistuu Taidemaalariliiton järjestämään Tuubit auki -tapahtumaan, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa taiteesta kiinnostunut pääsee tutustumaan hänen työhuoneeseensa lauantaina 11.10. ja sunnuntaina 12.10 kello 12–16.

Maanlaajuinen Tuubit auki -tapahtuma, jossa Taidemaalariliiton jäsentaiteilijoiden työtilat kaikkialla Suomessa avataan samaan aikaan yleisön katseltaviksi, on osa liiton 85-vuotisjuhlavuoden viettoa.

Kati Valkosen työhuone sijaitsee osoitteessa Kantokyläntie 172 pihan perällä olevassa vaaleassa puutalossa. Valkosen Tuubit auki -viikonloppuun kuuluu näyttely, pientä tarjoilua sekä taidearpajaiset.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?