Hippo-sählyturnaus lokakuun lopussa

Sariolan liikuntahallissa pelataan lauantaina 25.10. vauhdikasta sählyä. Vauhdista pitävät huolen nuoret ja innokkaat pelaajat: päivän aikana alakouluikäiset pelurit pelaavat turnausotteluita kolmessa eri sarjassa. Yhden sarjan muodostavat ykkös- ja kakkosluokkalaiset, toisen sarjan kolmas- ja neljäsluokkalaiset ja vanhimman sarjan viides- ja kuudesluokkalaiset. Jokaiseen sarjaan mahtuu kuusi joukkuetta.

Turnaukseen kerätään ennakkoilmoittautumisia, joiden jättöaika päättyy peliviikonloppua edeltävänä maanantaina. Ilmoittautumisia ottaa vastaan turnausvastaava Jouko Henttonen sähköpostitse jouko.henttonen@kangasala.fi.

Tyttöjoukkueet ovat tervetulleita, jos sarjoissa vain on tilaa – siinä tapauksessa tyttöjoukkueet pelaavat samassa sarjassa poikajoukkueiden kanssa, mutta yhtä sarjaa alempana.

Turnauksen järjestävät yhteistyössä Sahalahden Kunto ry, Kangasalan seudun Osuuspankki ja Luopioisten Osuuspankki.

Jokaiselle pelaajalle tarjotaan välipala ja osallistumismitali. Ottelupaikalla on lisäksi buffetti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?