Mikrotytöt Pikkusudet-turnauksessa

Mikrotytöt pelasivat 4.-5. lokakuuta Kisakallion urheiluopistolla Pikkusudet-turnauksessa. Vastustajajoukkueet olivat Etelän alueen joukkueet Honka, Pantterit ja LePy sininen sekä oranssi.

Koripalloa seuraavat tietävät, että kaikki joukkueet ovat kovia seuroja tyttökoriksessa. Ensimmäisessä ottelussa Pälkäneen tytöt kohtasivat Pantterit 05-06 joukkueen. Panttereilla oli kaksi taitavaa tyttöä, jotka omalla osaamisellaan saivat joukkueen näyttämään hyvältä. Luja-Lukon tytöt olivat ihmeissään vastustajan aktiivisen puolustuksen kanssa,  ja vastustaja pääsi yrittämään korin tekemistä useasti.

Pantterit voittivat ottelun selvästi. Ottelun tsempparina palkittiin Lea.

Ruokailun jälkeen oli jälleen pelaamisen aika ja nyt vastaan tuli LePy Oranssi. LePy jatkoi etelän alueen tapaan tiukkaa puolustusta ja Luja-Lukon tytöt eivät oikein päässeet rauhassa rakentelemaan peliä. Korin tekeminen tuntui olevan vastustajalle helppoa ja meidän heitot kiersivät koria. Tämäkin ottelu kääntyi vastustajalle. Tsempparina palkittiin Sanni.

Kylmää kyytiä

Päivään mahtui vielä yksi ottelu Honkaa vastaan. Tässä joukkueessa kaikki tytöt olivat vanhempia mikroja, joten kylmää kyytiä oli tiedossa. Vastustajan valmentaja ei tuntenut armoa pälkäneläisiä vastaan vaan puolustivat todella kovaa kokokentällä, tai oikeastaan puolella kentällä, koska Luja-Lukko ei juuri puolta kenttää kauemmassa päässeet. Kaikesta huolimatta tytöt taistelivat todella urhoollisesti. Tsempparin palkittiin Sini.

Ilta kului syöden, yhdessä ollen ja osa tytöistä kävi saunomassa. Nukkumaan ryhmä meni rankan päivän päätteeksi vähän yhdeksän jälkeen.

Sunnuntaina oli vain yksi peli, jossa vastaan tuli LePy Sininen. Tässäkin ottelussa vastustaja puolusti kovaa, mutta sisuuntuneet Luja-Lukon tytöt pääsivät hyvin hyökkäyskorille. Korin tekeminen oli vielä vaikeaa, mutta yritystä riittää. Neljäs tappio veti mielet hiukan haikeiksi, mutta ottelun jälkeen saadut turnausmitalit muuttivat mielet kirkkaaksi. Ottelun tsempparina palkittiin Josefiina. Pelin jälkeen käytiin vielä syömässä yhdessä. Ruokailun jälkeen suunnattiin kohti kotia.

Vaikka voittoja ei nyt tullut, niin oppia saatiin treenaamista varten aimo annos. Nyt harjoitellaan ja 12.10 onkin edessä ensimmäinen sarjaturnaus Yhteiskoulun salissa, kun klo 12.00 vastaan tulee Forssa Alku ja klo 16.00 Pyrintö 05-06.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?