Pelaamisen riemusta: Jokaista peliä ja rangaistuslaukauskisaa ei voi voittaa, mutta nuorten harrastepelaajien päivä sai viimeistään mitalieväistä positiivisen päätöksen

Hippo-turnauksessa kaikki onnistuu

17 ottelua, 140 pelaajaa ja yksitoista joukkuetta eri puolilta Pälkäneen ja Kangasalan kuntia.

Perinteinen Hippo-turnaus keräsi Sahalahdelle jälleen mukavan osallistujamäärän yhdelle sählyn täyteiselle päivälle, vaikka joukkue- ja pelaajamäärä jäikin hivenen huippuvuosista.

Esimerkiksi viides- ja kuudesluokkalaisten sarjaan saivat joukkueen kasaan vain isäntänä häärinyt Sahalahti ja Kangasalan KU-68. Isoimpien sarjassa pelattiinkin suoraan finaaliottelu, jonka varsinaisella peliajalla Sahalahti oli selkeästi niskan päällä. KU-68 osoitti kuitenkin vaarallisuutensa pelin jälkeen lisäpisteiden perässä pelatussa rangaistuslaukauskisassa.

Tämä kuvasikin erittäin hyvin koko päivän antia: jos jokin asia ei aivan täydellisesti onnistunutkaan, sai kuitenkin jossakin toisessa kohtaa nauttia onnistumisen tunteesta.

Viimeistään aurinko alkoi paistaa Osuuspankkien tarjoaman välipalan ja mitalin äärellä.

Nuorempien – ykkös- ja kakkosluokkalaisten sekä kolmas- ja neljäsluokkalaisten –  sarjoissa joukkueita oli enemmän, joten pelejäkin kertyi useampia.

Yleisöä riitti kentän laidoille, ja yleisöltä puolestaan riitti tukea jokaiselle joukkueelle ja pelaajalle.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?