Luistelemaan pääsee jo

Haanloukkaan tekojääkaukalo Onkkaalassa Kostian koulun takana on avattu.

Tekojäälle on varattu urheiluseuralle jääkiekon harjoitusvuoroja sekä vapaasti käytettäviä niin sanottuja yleisövuoroja, joista osalla on rajoitettu mailan käyttöä. Esimerkiksi lauantaisin ja sunnuntaisin, jolloin jää aukeaa kello 10, on ensimmäinen vuoro kello 10–12 mailaton.

Arkisin klo 8.20–14.30 kaukalo on koulujen käytössä. Viikoittaiset käyttövuorot löytyvät Pälkäneen kunnan nettisivuilta.

Talviurheilukausi alkaa Haanloukkaan kaukalossa.

Kommentit (6)

 1. Asukas

  Haanloukkaassa luistellaan kyllä. Ja se on hieno asia. Mutta Luopioisissa ei ole vielä edes kaukaloa saatu kasaan. Liikuntasihteeri viime talvena kiemurteli vastauksiensa kanssa kun Luopioisten kaukalon kokoa arvosteltiin. Oli epätasaista pintaa ja vaikeita teknisiä pulmia laitojen kasaamisessa, 5cm korkeusero oli mahdoton ratkaista laitojen alle laitettavilla kakkosnelosilla.
  Oikein isolla mielenkiinnolla odotellaan tänä talvena että saadaanko kyseistä ympyrää ollenkaan kasaan. Teknisen toimen lapatossuilla kun tuppaa ihan kaikki pienemmätkin hommat jäädä hoitamatta…
  Vai osuiko niin arkaan paikkaan arvostelu, että tänä vuonna kostoksi ja kahvitauolla uhoten jätetään kaukalo kasaamatta?
  Voisiko liikuntasihteeri kommentoida?

 2. Asukas

  Terve vaan PK. Nythän se kuulostaa paljon paremmalta, noilla voimilla se kaukalo voi kuntoon tullakkin. SB Lujan porukka saa sen kokoon varmasti paremmin kuin teknisen väki. Voivat jopa keksiä keinot niihin ylitsepääsemättömiin viimevuosien pulmiin kasauksen kanssa!
  Kohta siis päästään pelailemaan.

 3. Asukas myös

  Tietääkseni näistä talkoista on molemmilla osapuolilla yhteinen näkemys ja toimija saa korvauksen vaivoistaan. Mihin muuhun toimintaan tässä nyt viitataan, kuin kaukaloiden kokoamiseen ja jäänhoitoon? Vai pitäisikö liikuntatoimen organisaation (liikuntasihteeri + kentänhoitaja) koota kaikki kunnan kaukalot ja hoitaa vielä siinä sivussa jäätkin, että ihmettelijä olisi tyytyväinen.

  Nimitykseen viittaaminen tässä yhteydessä on asiatonta. Jos nimitys aiheuttaa vain loanheittoa, sitä ei halua kukaan vapaaehtoisesti kohdalleen.

 4. Pölkkypää

  Niinhän se menee, että jos Suur-Pälkäneellä tekee ja saa aikaiseksi, on satavarmaa, että niskaan tulee enimmäkseen pelkkää p***aa. Onneksi joskus myös jotain hyvääkin, kuten Vuoden Pälkäneläisen titteli. Sitähän ei voi saada ilman todellisia ansioita puskasta huutelemalla. ”Mä ihmettelen” voisikin ihmettelemisen sijaan tarttua toimeen ja tehdä itse.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?