Pikkujoululounas ja joulumyyjäiset Anna Tapion koululla

Anna Tapion koululla Aitoossa järjestetään pikkujoululounas tulevana lauantaina kello 10.30–12.30. Koululla on myös joulumyyjäiset kello 10–12.30. Myyjäisistä löytyy esimerkiksi joulukukkia, itse tehtyjä leivonnaisia, käsitöitä ja joulukortteja. Tuotteiden valmistamisesta ja myynnistä vastaavat matkailu ja yrittäjyys- sekä kotitalousryhmät ja oppilaiden omat NY-yritykset. Myynnissä on myös Anna Tapion koulun oppilaskunnan uunituoreita Anna Tapio – fanituotteita: t-paitoja, kasseja ja sieniliinoja.

Koulun pihalla voi nauttia oppilaiden valmistamaa pannukahvia ja muurinpohjalettuja. Koululla on myös tukioppilaiden järjestämä lapsiparkki leikki-ikäisille lapsille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?