Hyvä jätkä ei huutele itsestään

Petri Ketola on Vuoden Pälkäneläinen 2014.

Liikunta- ja vapaa-aikasihteeri Petri Ketola julistettiin perjantai-iltana Pälkäneen yrittäjien joulunavauksessa Vuoden Pälkäneläiseksi. Äänestyksessä Ketola keräsi luultavasti ylivoimaisemman voiton kuin kukaan aikaisemmin.

Perusteluissa häntä kehuttiin päteväksi ja kannustavaksi urheiluohjaajaksi mutta myös valovoimaiseksi, positiiviseksi, tunnolliseksi ja huolehtivaiseksi. Hän ottaa työssään huomioon kaikenikäiset ja kaikenkuntoiset liikkujat ja osaa innostaa aina uusia ihmisiä liikunnan pariin.

Vahvimmin äänestäjät painottivat kuitenkin Ketolan omaa persoonaa: rauhallisesta pohjalaismiehestä löytyvät kaikki ne piirteet, joita Hämeessä eniten arvostetaan. Hän on työteliäs vaatimaton, ystävällinen, rehti kunnon mies. Hyvä jätkä, joka ei tee numeroa itsestään.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?