Itäkeskuksessa kotikutoinen joulunavaus

Ulla Tiusanen (vasemmalla), Tuula Lindstedt, Raili Ilomäki ja Sylvi Rantanen kiittelivät Itäkeskuksen joulunavauksen ohjelmatarjontaa.

 

Pauli Luhtajärvi, Mari Mäkinen ja Annukka Ilvesmäki lusikoimassa joulupuuroa.

 

Esiintymispalkkioiden kerääjä liikkeellä.

 

Rautajärven koulun tiernapojat esiintyivät Elotähkässä.

 

–On tämä vaan niin hyvä kylä. Tehdään yhteistyötä, puhalletaan yhteen hiileen ja järjestetään sellaista, mitä ei monessa isommassakaan paikassa saada aikaan, Ulla Tiusanen kehuu aiheellisesti Rautajärven kylää, jossa lauantaina kokoonnuttiin omaan joulunavaukseen kahvila-ravintola Elotähkään.

Ravintola tarjosi päivän aikana kaikille kävijöille ilmaiset riisipuurot ja jouluglögit piparkakkujen kera. Täydelle tuvalle pääsivät esiintymään Rautajärven koulun tiernapojat, jotka Itäkeskuksen keikan jälkeen jatkoivat vielä kirkonkylän joulunavaukseen ja seuraavana päivänä Rautahovissa pidettyihin myyjäisiin.

Harmaaseen marraskuun viimeiseen lauantaihin tunnelmaa loi Arja Nuuttila, joka esitti jouluisia lauluja tiernapoikien käynnin jälkeen.

–Ihan mukavaa, että joulunavaus on tässä lähellä. Ei pidemmälle olisi tullut edes lähdettyä, ohjelmatarjonnasta nauttinut Sylvi Rantanen kiitteli.

–On tunnelmaa, kun on ihmisiä paljon liikkeellä, huomautti Pauli Luhtajärvi, jonka lusikoi joulupuuroa Mari Mäkinen ja Annukka Ilvesmäki pöytäseuranaan.

Luhtajärvi piti kylän omaa joulunavausta ehdottoman hienona juttuna ja lisäsi Rautajärvellä olevan sen verran kaikkea omasta takaa, ettei tarvitse sieltä paljon muualle lähteä.

–Lunta kun vielä tulisi, niin pikkuhiljaa alkaisi löytyä sitä joulumieltäkin, Mari Mäkinen täydensi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?