Koira kävi syömässä melkoisen joululounaan, kissa viimeisteli

Carita ja Stig Nemlanderin kotona Aitoossa ihmeteltiin joulun alla erikoista sattumusta.

– Olin paistanut ison vuoallisen imellettyä perunalaatikkoa ja laitoin sen terassin pöydälle jäähtymään kannen ja muovin alle. Myöhemmin mieheni soitti minulle hädissään töihin, että nyt on käynyt outo juttu. Terassilta oli kuulunut kummaa kolinaa, ja kun Stigu kävi avaamassa terassin oven, niin iso koira – ilmeisesti husky – popsi siellä laatikkoa parempiin suihin. Mieheni yritti ottaa ruoan koiralta pois, mutta siitä syntyi niin kova murina, että koira sai lopulta syödä koko satsin.

Irrallaan ollut koira oli Nemlandereille entuudestaan vieras.

– Mietittiin kyllä vähän, miten koiran vatsa kestää. Vuoassa oli sellainen neljän kilon satsi perunalaatikkoa, että aika ison annoksen koira sitä söi. Tähteeksi jääneen laatikkojämän kävi vielä musta kissa hoitamassa. Entisenä koiranomistajana toivonkin kaikille kotieläimille makoisaa joulua, ilman minkäänlaisia vatsanpuruja, Nemlander sanoo.

Carita Nemlander tekaisi tapahtuman jälkeen useampia perunalaatikoita jouluksi.

– Varmuuden vuoksi. Eihän sitä tiedä, kuka vielä tulee vierailulle, hän naurahtaa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?