Mikrotytöt: Vieraspeleistä reilu voitto ja niukka tappio

Forssa kiri pisteen voittoon

Pälkäneen Luja-Lukon 9–10-vuotiaat koripallotytöt palasivat joulutauolta, kun mikrotyttöjen kakkosdivisioonan kevätkausi käynnistyi Forssassa. Syksyllä pälkäneläiset olivat kukistaneet molemmat forssalaisjoukkueet, mutta tällä kertaa FoKoPon loppukiri onnistui, ja emännät veivät avausottelun pisteen erolla.

FoKoPo-ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, ja koreja tehtiin vuorotahtiin. Puoliajalla pälkäneläiset johtivat kuudella pisteellä. Forssan vikkelät pelaajat aiheuttivat Luja-Lukolle vaikeuksia, ja ero kaventui. Viimeisellä jaksolla korin tekeminen oli Luja-Lukolle takkuista. Vastustaja kiri rinnalle ja käänsi lopulta ottelun edukseen vaivaisen yhden pisteen turvin.

Päivän toisessa ottelussa Forssan Alku kukistui 20 pisteen marginaalin turvin. Ero repesi kolmannella jaksolla, jonka Luja-Lukko vei 12–0. Ottelun alku oli tunnustelevaa, eikä heitto tahtonut upota kummassakaan päädyssä. Puoliajalla Pälkäne johti viidellä pisteellä. Eroa alkoi syntyä, kun tytöt saivat hyvän puolustuksen ansiosta tsempin päälle ja hyökkäyskorillakin tuli onnistumisia.

Viimeisellä neljänneksellä Alkukin sai pelijuonesta jälleen kiinni, ja jakso tahkottiin tasaisesti 11-8.
Lopulta siis voitto Luja-Lukolle. Pälkäneläisten esitys oli Forssassa lupauksia antava: syöttöpeli on kehittynyt huimasti, ja kenttätasapainokin alkaa löytyä.

 

Koripallo, mikrotytöt 2. divisioona

Luja-Lukko – FoKoPo 29–30
Luja-Lukko – Forssan Alku 36–16

Luja-Lukko voitto Forssan Alun, mutta Koripojat oli pisteen parempi. Vauhdissa Heta Östring.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?