Yhteispäivystyksen maksu nousee

Valkeakosken aluesairaalan ja terveyskeskuksen yhteispäivystyksen asiakasmaksuun tulee korotus. Ilta- ja viikonloppupäivystyksen hinta nousee 22,10 eurosta 32,10 euroon.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus käsitteli tämän vuoden asiakasmaksuja marraskuussa, jolloin hinnoittelussa noudatettiin Akaan ja Valkeakosken kaupunkien sekä Kangasalan kunnan sopimusta. Sen mukaan ilta- ja viikonloppupäivystyksestä peritään terveyskeskuspäivystysmaksun suuruinen hinta, eikä yhteispäivystyksen normaalisti korkeampaa hintaa.

Sittemmin Akaa, Valkeakoski ja Kangasala ovat esittäneet hallituksen marraskuisen päätöksen muuttamista Valkeakosken yhteispäivystyksen osalta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus päätti muuttaa Valkeakosken yhteispäivystyksen päivystyshinnoittelua edellisessä kokouksessaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?