Luistelukiertue poikkesi Sahalahdella

Tunti reipasta luistelua nostatti punan poskille ja hien pintaan.
Lotta Rauhalahti (edessä vasemmalla) ja Olivia Vähäsöyrinki pujotteluradalla.

Robinin Boom Kah sopii hyvin vauhdittamaan vaikka luistelijoiden menoa. Luisteluliiton lähettiläät nimittäin liikuttivat alakoululaisia muiden muassa tuon hittikappaleen tahdissa Sariolan kentällä viime perjantaina. Tiputanssin soveltuvuus luistimille tuli sekin testattua.

Tätä liikunnan riemua tarjosi Sariolan, Vilpeilän, Lahdenkulman ja Pohjan koulun oppilaille ympäri Suomea kulkeva Ice Skating Tour. Luistelukiertueen ohjaajat vetivät kullekin koululaisryhmälle tunnin mittaisen toimintakokonaisuuden. Vuosittain kiertue poikkeaa yli 50 kentällä.

Sahalahden tapahtumassa leikittiin hippaa ja pujoteltiin esteradalla, hypittiin ja luisteltiin kaverin kanssa. Kaikkea tuota ja paljon muutakin tehtiin sen verran tehokkaasti, että luistelijoilla hiki nousi kunnolla pintaan.

–Kävi kyllä hyvästä liikunnasta, oppilaidensa mukana luistellut Pohjan koulun rehtori Marjaana Myötyri hymyili tunnin päätteeksi.

Vaihtelua tavalliseen arkeen tuonut tapahtuma innosti myös koululaisia.

–Ihan hauskaa oli. Ryhmissä tehdyt jutut olivat kaikkein kivoimpia, Olivia Vähäsöyrinki, Virpi Nikkilä ja Lotta Rauhalahti Pohjan koulusta arvioivat tunnin antia.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?