Autot yhteen Aitoon kyläportilla

Kaksi henkilöautoa rysähti nokikkain Aitoon kylän sisääntulotiellä varhain tiistaiaamuna. Kylän suunnasta noin kello 6.30 tullut auto lähti heittelehtimään mutkan polanteiden edesauttamana ja ajautui vastaantulevien kaistalle.

Taajamaportin kohdalla se törmäsi nokikkain kylään päin ajaneen auton kanssa. Molemmat autot päätyivät törmäyksen voimasta tien penkalle vastakkaisille puolille.

Autojen turvatyynyt laukesivat törmäyksessä, mutta merkittäviä henkilövahinkoja ei sattunut. Kumpikin kuljettaja lähti kuitenkin tarkistuttamaan kuntonsa sairaalaan. Kuljettajien lisäksi autoissa ei ollut muita henkilöitä.

Autot kärsivät törmäyksessä huomattavia vahinkoja. Tilannetta oli selvittämässä sammutusykssikkö Aitoon VPK:sta, ambulanssi ja poliisi. Aitoon kylän läpi kulkeva liikenne ohjattiin kiertotielle siihen asti, kunnes onnettomuusautot saatiin hinatuksi pois paikalta.

Kaksi autoa törmäsi vastakkain Aitoossa tiistaiaamuna. Vasemmanpuoleinen auto pyörähti törmäyksessä nokka tulosuuntaan.

Yksi kommentti

  1. Nimetön

    Onkkaalantien vasemmalla puolella Nuijan mäessä sijaitsevassa taajamaportin sisällä olevassa vessassa on astia lähes täynnä sitä itseään ja wc-paperikin on loppunut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?