Kittilä johtaa liikuntahallityöryhmää

Konsultti sekä yhdeksänhenkinen työryhmä vievät eteenpäin Pälkäneen liikuntahallihanketta. Tänä vuonna hallista laaditaan hankesuunnitelma, jonka valmistuttua toteutuksesta päätetään erikseen.

Konsultti vetää hanketta suunnittelusta toteutukseen saakka: hän järjestää kilpailutuksen, toimii liikuntahallityöryhmän kokoonkutsujana ja sihteerinä sekä valvoo rakennustöitä. Konsultin palkkaamiseen on varattu tälle vuodelle 15 000 euroa.

Työryhmän puheenjohtajaksi kunnanhallitus nimesi vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Jukka Kittilän. Viranhaltijoista liikuntahallityöryhmään kuuluvat vapaa-aikasihteeri Petri Ketola ja tekninen johtaja Matti Vesava. Luottamushenkilökaartista mukaan nimettiin Timo Ailio, Jukka Lindfors, Risto Lindholm, Outi Viitanen, Jani Luukkonen ja Maisa Vehkalahti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?