Pälkäneen putkiriskit selvitetään

Pälkäneen vanhentuneet putket ovat pettäneet liian usein. Kunnanhallitus selvittää, miten hauraiden vesijohtojen uusimista voitaisiin jouduttaa.

Pälkäneen tekninen toimi tekee maaliskuun loppuun mennessä selvityksen siitä, miten vanhojen vesijohtojen uusimista voitaisiin kiirehtiä.

Kunnanhallitus pyytää kartoittamaan, missä riskit ovat suurimmat ja mitkä putkiosuudet pitäisi uusia kiireisimmin. Tekninen toimi tekee myös alustavan kustannusarvion.

Pälkäneellä on jo vuosien ajan jouduttu korjaamaan halkeilevia himaniittiputkia. Vanhojen vesijohtojen uusiminen aloitettiin viime kesänä Sahantiellä ja Myllärintiellä. Tälle vuodelle määrärahaa on varattu Muikkutien ja Asevelitien putkien uusimiseen.

Reilu viikko sitten putki petti Asevelitien ja Teollisuustien risteyksessä sekä Muikkutiellä, jossa putkirikko oli jo kolmas lyhyen ajan sisällä. Laajoja vesikatkoksia aiheuttaneiden putkirikkojen jälkeen kunnanhallitus kutsui vesilaitoksen ja teknisen toimen väkeä koolle pohtimaan, miten putkien uusimista voitaisiin nopeuttaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?