Lahdentiellä kolaroitiin perjantaina

Lahdentiellä sattui perjantaina iltapäivällä kolari Vatialantien liittymän kohdalla, kun henkilöauto törmäsi vastakkaisesta suunnasta tulleen auton perävaunuun, joka oli lähtenyt heittelehtimään.

Kangasalan suunnasta Tampereelle päin ajaneen noin 35-vuotiaan miehen autoon kytketty kevytperävaunu alkoi heittelehtiä Vatialantien liittymän kohdalla ja yhdistelmä ajautui vastaantulevien kaistalle. Tampereen suunnasta tullut noin 75-vuotias mies törmäsi henkilöautollaan eteen suistuneen henkilöauton takaosaan ja perävaunuun.

Perävaunuun oli kuormattu kennolevyjä, peltiä ja lautatavaraa. Osa kuormasta iskeytyi vastaan tulleen auton tuulilasista matkustamoon. Autot vaurioituivat tuntuvasti ja ne jouduttiin kuljettamaan hinausautoilla pois paikalta.

Ajoneuvoissa yksin olleet kuljettajat kuljetettiin lievästi loukkaantuneina Acutaan tarkastukseen. Onnettomuus haittasi pelastuslaitoksen mukaan liikennettä noin kahden tunnin ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?