Nuorkauppakamari: Kangasalalainen Ellimaija Ahonen palkittiin

Alueen paras puheenjohtaja

Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen ja Pohjanmaan nuorkauppakamarit palkitsivat kangasalalaisen Ellimaija Ahosen alueen parhaana puheenjohtajana.

Ruutanassa asustava Ellimaija Ahonen johti Pirkanmaan nuorkauppakamaria viime vuoden ajan. Kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestön kaikki luottamustehtävät ovat määräaikaisia: jo tehtävään lupautuessaan tietää, että vuoden päästä vastuunkantajat vaihtuvat. Tänä vuonna Pirkanmaan nuorkauppakamarin puheenjohtajana toimii Sina Rosengrén Orivedeltä.

Ellimaija Ahosen periaatteisiin kuuluu, että se mitä tehdään, tehdään laadukkaasti. Tämä näkyi Pirkanmaan nuorkauppakamarin viime vuoden toiminnassa.

– Vuosi vedettiin täysillä ja se oli kaiken työn arvoinen. Lämmin kiitos ihan jokaiselle panoksensa ja tukensa antaneelle! Kiitos kun sain kasvaa kanssanne, Ahonen kiitti palkinnosta.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari syntyi vuonna 2009, kun Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Ylöjärven ja Kyrösjärven seudun Nuorkauppakamarit yhdistyivät.  Pirkanmaan Nuorkauppakamari ei toimi koko maakunnan alueella. Sen lisäksi Akaassa, Sastamalassa ja Valkeakoskella on omat nuorkauppakamarit ja Tampereella kaksi kamaria, Tampereen ja Tammerkosken Nuorkauppakamarit.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarissa on 62 jäsentä ja koejäsentä sekä 44 ainaisjäsentä eli senaattoria. Jäsenet edustavat monipuolisesti Pirkanmaan elinkeinoelämän ja julkisen sektorin nuoria avainhenkilöitä.

Pirkanmaan nuorkauppakamari putsasi palkintopöydän, kun alueen 19 nuorkauppakamaria arvioivat päättyvää vuotta. Parhaana puheenjohtajana palkittiin kangasalalainen Ellimaija Ahonen. – Yhteenkuuluvuus koejäsenistä senaattoreihin asti. Vilpitön ilo ja ylpeys kamarista. Osallistuminen, hengenluonti, muiden auttaminen, hän listasi palkitun kamarin tavaramerkkejä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?