Haloo Helsinki!, Elastinen ja Paula Koivuniemi esiintyvät Aitoon Kirkastusjuhlilla

Aitoon Kirkastusjuhlien ohjelma on täydentynyt kotimaan kovimmilla artisteilla ja yhtyeillä.

Elastinen esiintyy Aitoon kirkastusjuhlilla.

4.-6. heinäkuuta juhlittavien festareiden lavoille nousevat Haloo Helsinki!, Elastinen, Kasmir, Paula Koivuniemi, Aurora, Pertti Kurikan nimipäivät, Melrose ja A. Aallon rytmiorkesteri. 

   Aikaisemmin tänä keväänä on julkistettu jo Sanni, Samuli Edelmann, Steve’n’Seagulls, Popeda, Arttu Wiskari, M.A Numminen&Pedro Hietanen ja Apulanta.

– Ohjelman muodostuminen on aina monien tekijöiden summa. Tänä vuonna palaset loksahtivat paikoilleen parhaalla mahdollisella tavalla ja voimme tarjota festariyleisölle todella laadukkaan ohjelman, tapahtumavastaava Erkki Hyöki kertoo.

   Hyöki on erittäin tyytyväinen siihen, että Aitoossa nähdään tänä kesänä useita sellaisia artisteja, jotka esiintyvät Suomen vanhimmilla festareilla vasta ensimmäistä kertaa.

– Esimerkiksi Elastinen, Kasmir, Aurora ja Samuli Edelmann lukeutuvat siihen porukkaan ja tuovat kaivattua tuoreutta meininkiin. Sitten on toisaalta mukana Paula Koivuniemi, jonka terveisiä löytyy Aitoon takahuoneen vieraskirjoista jo vuosikymmenien takaa. Popeda ja Apulantakin ovat meille kuin talon bändejä, Hyöki sanoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?