Juuso Soukkio laski SM-pronssia Rukalla

Luopioislainen Juuso Soukkio otti uransa ensimmäisen SM-mitalin viikonloppuna Rukalla lasketuissa freestylen SM-kisoissa. Holjan suksitaituri nappasi pronssia alle 13-vuotiaisen nuorten slopestylekisasta.

Freestyleseura Moebiusta edustava Soukkio selvisi karsinnasta viidenneksi parhailla pisteillä finaaliin. Luopioislainen keräsi ensimmäisestä karsintalaskustaan 43 pistettä. Toisessa karsintalaskussa hän epäonnistui, mutta avauslaskun pisteet riittivät selvästi loppukilpailuun.

Finaalissa Soukkio paransi molemmilla yrityksillä. Jälkimmäinen lasku tuotti 49,4 pistettä, mikä riitti kolmossijaan. Karsinnan kärkikaksikko Akseli Pettilä Kauniaisista ja Vertti Pöytäkivi Tuusulasta piti pintansa myös finaalissa.

Freestylen SM-kisa, Ruka. Nuoret alle 13 vuotta slopestyle. 1) Akseli Pettilä, Moebius 57,2, 2) Vertti Pöytäkivi, Moebius 53, 3) Juuso Soukkio, Moebius 49,4, 4) Miro Engström, Moebius 45,8, 5) Huugo-Uljas Saukkonen KiimU 43,4, 6) Daniel Tauschi, Moebius 41,2.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?