Kuntalapasen äänestysaika umpeutuu lauantaina

Pälkäneen kuntakinnas-kilpailu on huipentumassa: Pälkäneen oma kuntalapanen valitaan yleisöäänestyksessä, joka päättyy ensi viikonloppuna. Äänensä voi antaa Pälkäneen pääkirjastossa Arkissa, jossa viittä ehdokasta voi käydä katselemassa ja vertailemassa keskenään. Äänestää voi myös sähköpostitse lähettämällä suosikkitumppunsa numeron ja omat yhteystiedot osoitteeseen toimitus@shl.fi. Sähköpostiviesti on hyvä otsikoida esimerkiksi ”Pälkäneen kuntalapanen” -tekstillä.

Viimeinen äänestyspäivä on lauantai 18. maaliskuuta.

Taitokeskuksen, Pälkäneen kunnan kulttuuritoimen ja Sydän-Hämeen Lehden julistamassa suunnittelukilpailussa on talven aikana etsitty nimikkokinnasta Pälkäneelle. Voittajalapasesta Taito Pirkanmaa ry tekee neulomispaketteja, ja lisäksi eri kuntien voittajatyöt osallistuvat maakuntaa kiertävään Pirkanmaan kuntakinnas -näyttelyyn vuonna 2016.

Äänestäneiden kesken arvotaan ensi vuoden alussa ilmestyviä neulomispaketteja ja Sydän-Hämeen Lehden tekstiilejä.

Ehdokkaat yleisöäänestyksessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?