Kukkia sydämessä

Kukkian suojeluyhdistys r.y. on elvytetty toimimaan Natura-järvemme, Kukkian suojelemiseksi ja tilan kohentamiseksi. Tarkempi kertomus hankkeistamme löytyy tämän lehden mukana jaettavasta Kukkian sydämessä -lehdestä.

Kuten kirjoitin, tarvitsee yhdistys jo pelkästään oman olemassaolonsa tarpeellisuuden osoitukseksi myös mahdollisimman laajan jäsenpohjan. Niinpä toivotammekin kaikki Kukkian ystävät jäseniksi yhdistykseemme toimimaan meille yhteisen asian, kauniin Kukkian säilyttämiseksi! Jos jäsenyys tai jokin muu aiheeseen liittyvä asia kiinnostaa, ota yhteyttä. Kiitos!

 

Hannu Uusikartano
Kukkian suojeluyhdistys r.y., pj.
hannu.uusikartano@gmail.com
040 550 8866

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?