Matkailuun myönnettiin apurahoja

Kangasalan Matkailurenkaan hallitus on myöntänyt yhteensä vajaa 7000 euroa yritykselle ja yhdistyksille matkailuapurahaa tuotekehittämiseen, tapahtumiin ja muihin Kangasalan matkailua edistäviin hankkeisiin.

Apurahapäätöksissä painotettiin tänä vuonna Kangasalan 150-vuotisjuhlaan liittyviä hankkeita sekä eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja uusien toimitapojen luomista. Päätöksiä tehdessä pohdittiin myös hankkeiden kokonaismerkittävyyttä Kangasalan matkailulle. Apurahaa myönnettiin esimerkiksi lastennäytelmän markkinointiin, Kangasala-kiertoajeluiden järjestämiseen ja Vehkajärven seudun melontareitistön suunnitteluun ja tuotteistamiseen. Jaetut summat olivat suuruudeltaan 550–2100 euroa.

Matkailurenkaan hallitus koostuu kangasalalaisista järjestöjen ja matkailuyritysten edustajista.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?