Eläkeläiset esittivät virikekorttia

Kuusi eläkeläisyhdistystä on jättänyt kuntalaisaloitteen virikekortin käyttöönotosta Kangasalla. Yhdistykset esittävät, että kortti oikeuttaisi käyttämään kunnan liikuntapaikkoja ja kulttuuritarjontaa päiväsaikaan maksutta tai mahdollisimman edulliseen hintaan. Kortti voitaisiin aloitteen mukaan myöntää yli 65-vuotiaille kuntalaisille.

– Virikekortti on edullinen keino aktivoida ikäihmisiä omaehtoiseen toimintakyvyn ylläpitämiseen. Kuntatalous ja iäkkäiden laitoshoidon vähentäminen luovat tarvetta kustannustehokkaille toimenpiteille, aloitteessa muistutetaan.

Aloite luovutettiin valtuustolle sen edellisen kokouksen yhteydessä.

– Kuntalaisaloite käsitellään arvokkaasti, kuten kuuluu, lupasi valtuuston puheenjohtaja Raimo Kouhia.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?