Lahdenkulmalla puidaan taas koululakkautusta

Lahdenkulman koululla keskustellaan jälleen koulun lakkauttamista koskevista suunnitelmista. Asian tiimoilta koululla pidetään kuulemistilaisuus keskiviikkona 6.5. kello 18.

Kunnanhallitus esitti viime syksynä Lahdenkulman koulun lakkauttamista tämän lukuvuoden jälkeen. Valtuusto päätti loppuvuodesta siirtää ratkaisun tekemistä siihen asti, kunnes kunnassa tehtävä kouluverkkoselvitys valmistuu. Alkuvuodelle valmistuvaksi odoteltu selvitys, jossa aiotaan esittää Lahdenkulman koulun lakkautusta, on tulossa kasvatus- ja opetuslautakunnan käsittelyyn 19. toukokuuta.

Kuntalaisilla on keskustelutilaisuuden jälkeen mahdollisuus jättää lakkautussuunnitelmista kirjallisia mielipiteitä torstaihin 15.5. kello 12 asti sähköpostitse osoitteeseen kunta@kangasala.fi tai Kangasalan kunnan kasvatus- ja opetuslautakunnalle postiosoitteella PL 50, 36201 Kangasala.

Lahdenkulman koululla puitiin koulun lakkauttamisesitystä edelliskerran viime vuoden lopulla. Kuva: Hannele Valkeeniemi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?