Sipilät uusivat vihkivalansa Kangasala-talossa

Ulla ja Tuomo Sipilä uusivat vihkivalansa Wedding & Fashion -tapahtumassa Kangasala-talossa. Pappina toimi Mari Metsävainio Kangasalan seurakunnasta. Kangasalla asuva pariskunta on ollut naimisissa 35 vuotta.

Yksi lauantaisen Wedding & Fashion -tapahtuman tunnelmallisimmista hetkistä koettiin heti iltapäivän aluksi, kun Ulla ja Tuomo Sipilä uusivat vihkivalansa Kangasala-talossa. Lämminhenkistä tilaisuutta todisti lähes täysi salillinen ihmisiä.

– Kyllä jännitti, mutta onneksi uskalsimme. Päivä oli meille molemmille tosi tärkeä, Ulla Sipilä sanoo.

Kangasalan seurakunnan pappi Mari Metsävainio puhui 35–vuotishääpäiväänsä 24. toukokuuta juhliville Sipilöille kauniisti esimerkiksi rohkeudesta ja siitä, kuinka turvallista on, kun vierellä on se tuttuakin tutumpi ihminen.

Sipilät sanoivat 35 vuotta sitten tahdon Forssan kupeessa Tammelan kirkossa.

– Mieheni totesi, että nyt ei tarvinnut ainakaan jännittää kirkon pitkää käytävää, Ulla Sipilä naurahtaa.

Askarteluliike Sipetaa Kangasalla pitävä Sipilä huolehti salin ja vihkipaikan koristelusta yrityksensä voimin.

– Olen työssäni auttanut ihmisiä suunnittelemaan juhlia ja koristelemaan juhlapaikkoja 17 vuoden ajan. Kaikki palaset loksahtelivat nyt paikoilleen, kun pääsimme loihtimaan häätunnelmaa ja suunnittelemaan hääkukkia, koristeita ja astiastoja paitsi omaksi myös lauantain tapahtumassa vierailleiden ihmisten iloksi, Wedding & Fashion -tapahtumassa myös näytteilleasettajana ollut Ulla Sipilä sanoo.

Vihkimismahdollisuuden Kangasala-taloon järjestivät yhteistyössä Kangasalan Yrittäjät ja Kangasalan seurakunta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?