Haka-pelaajat jakoivat futisoppia Pälkäneellä

Toppari Juho Pirttijoki katsoo miten maalinteko sujuu pälkäneläisjunnuilta. Kuva: Kimmo Ketola.

24 innokasta futarin alkua aloitti kautensa Hakan jalkapallokoulussa tiistaina. Pelimiehen taitoja ja asennetta opettivat Ykkösessä pelaavan valkeakoskelaisjoukkueen keskikenttäpelaajat Joni Mäkelä ja Anton Popovitch, puolustaja Juho Pirttijoki ja maalivahti Ville Kauppinen.

Yhteiskoulun kenttä on Popovitchille ja Pirttijoelle ennestään tuttu, sillä A-junnuikäisten lupausten joukkueessa pelasi tähän kauteen saakka myös pälkäneläisväriä. Sen vuoksi joukkue piti takavuosina parit kesätreenit Pälkäneen nurmella, joka on maakunnan parhaita jalkapalloviheriöitä.

Maalivahti Ville Kauppisen kausi uhkaa jäädä tyngäksi, sillä Pirttijoen kanssa törmännyt veskari sai vakavan aivotäräyksen keväällä Suomen cupin ottelussa. Joukkueen kausi on muutenkin alkanut odotuksia heikommin, sillä se on voittanut viidestä ensimmäisestä ottelustaan vain yhden ja pelannut kolmesti tasan.

Jalkapallokouluun osallistuneet pälkäneläisjunnut pääsevät kannustamaan Hakaa 17. kesäkuuta, kun Vaasan IFK vierailee Tehtaan kentällä. Futiskoululaisten diplomit jaetaan ottelun puoliajalla. Jalkapallokoulun sponsorina toimii Hakan yhteistyökumppani Kiilto Oy.

Pälkäneen jalkapallokerhot käynnistyvät kesäkuun alussa. 2008–2009 syntyneiden treenit ovat yhteiskoulun nurmella tiistaisin kello 16.30–17.30 ja 2005–2006 syntyneiden kello 19–20. Luopioisten urheilukentällä on 2002–2007 syntyneiden futiskerho keskiviikkoisin kello 18–19.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?