Oikeus vangitsi puukotuksesta epäillyn

Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut 25-vuotiaan kangasalalaismiehen todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä. Mies puukotti aviopuolisoaan, noin 30-vuotiasta naista, viime viikon lauantaina Kangasalla. Poliisin mukaan avioliitto oli päättymässä, ja mies on kertonut teon syyksi hänen ja uhrin väliset riidat.

Mies oli odottanut naisen kotiinpaluuta ja tunkeutunut sitten tämän autoon. Uhri sai lukuisia haavoja teräaseesta käsiin ja jalkoihin, mutta pystyi soittamaan auton äänitorvea ja hälyttämään muita ihmisiä paikalle. Mies pakeni paikalta, mutta hänet otettiin myöhemmin kiinni. Uhrin vammat jäivät lieviksi.

Poliisi jatkaa edelleen tapauksen esitutkintaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?