Pälkäne sai uuden hallintojohtajan

Hallintojohtajan virkaan valittu Jarno Moisala seurasi paikan päällä kunnanvaltuuston kokousta.

Pälkäneen uudeksi hallintojohtajaksi on valittu tamperelainen hallintotieteiden kandidaatti Jarno Moisala ja varalle hallintotieteiden maisteri Sanna Luukkanen.

Moisalalla on kokemusta kunnallishallinnon eri työtehtävistä useassa kunnassa. Tällä hetkellä hän työskentelee Kokemäen kaupungin hallintojohtajana päätöksenteon tuen ja henkilöstöhallinnon tulosyksikössä. Pälkäneen virka on hänelle ensimmäinen vakituinen.

Pälkäneen hallintojohtajan virkaan tuli yhteensä 59 hakemusta. Kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajat sekä kunnanjohtaja haastattelivat kuusi hakijaa, joista Moisala ja Luukkanen pyydettiin esittäytymään kunnanhallitukselle ja vastaamaan sen jäsenten kysymyksiin.

Jarno Moisala aloittaa työnsä Pälkäneellä elokuussa.

 

Kommentit (9)

 1. työläisakka

  Kuinka monta päällikköä/ johtajaa Pälkäneen kokoiseen kuntaan tarvitaan?
  Haluaisin selkoa kuntaliitoksen jälkeisestä ”urakehityksestä ”, jolloin päällikköjä ja johtajia
  tuli useita, oli aikaisempi ammattinimike mikä tahansa. Mitä nämä ihmiset tekevät? Oikeesti!

 2. bkt-sektori

  Kyllähän kampaviinereille pitää syöjiä olla.

  Kun kuitenkin loma-ajatkin julkisella ovat melko mukavat niin pitää vähän rivakammin syödä sitä kampaviinerivuorta siellä kaffehuoneessa tyhjänpäiväsiä palaveeratessa.
  Itselläkin olisi haaveena ja tavoitteena päästä joskus julkiselle puolelle leikkimään työntekoa. Alkaa jo tämä oikea duunin painaminen pistää selkää kumaraan minullakin.

  Voisin ohessa myös vaikka vähän konsultoida jostain joka ei kiinnosta ketään ja mitä ei koskaan toteuteta mutta kuitenkin olisi niin hienolla sanastolla kuorrutettua että siitä pitäisi maksaa melkoiset euromäärät kukkarooni.

 3. jopsis

  Kunnantalolle koko ajan lisää väkeä. Tonttimaata ostellaan koko ajan lisää, vaikka tontit ei mene kaupaksi edes Kangasalla saati sitten Pälkäneellä. Jatkuvaa menojen lisäystä ja rahojen tuhlausta. Väärään aikaan vääriä investointeja. Mikä tämän kunnan hallintoihmisiä vaivaa? Ottakaa nyt jo järki käteen. Me ei kohta enää jakseta maksaa teidän juttuja.

 4. Aitoolainen

  Kun ainakin kymmenen vuotta kunnassa on jätetty tekemättä asioita valitettiin, että kunta ei tee mitään ja näivettyy. Ja nyt kun kunnantalolla tuntuu olevan talon sisältä kuultunakin melkoinen tekemisen meininki ja tahto katsoa eteenpäin, näitä besserwissereitä tulee sitten toiselta puolen valittajien laumaa. Vaihtakaa hyvänen aika kuntaa, ei täällä valittajia tarvita.

 5. Samaa mieltä

  Pälkäneen ongelma on mielestäni ollut vuosikausia se, ettei tehdä oikein mitään. Ajatellaan vaan, että kuntamme on oikea onnen tyyssija ja jätetään asiat tekemättä. Tällä hetkellä tuntuu, että yrittämistä on kunnantalollakin. Liikuntahalli tarvitaan, rakentamaan vain. Pusikot näyttävät tällä hetkellä siistiytyvän, ympäristömme on oikeasti hieno, siitä tulee huolehtia. Pitkään työttömänä olleet päässeet hommiin, uutta asuinaluetta pukkaa ja jos vielä yrityksiä saadaan tuettua kasvuun, niin kyllä se elinvoimakin sieltä lisääntyy. Muistetaan vain, että ollaan Pälkäneeltä ja kehitetään nimenomaan Pälkäneen näköistä toimintaa.

  Ei ole mitään järkeä jäädä odottamaan parempia aikoja. Toimitaan nyt ja katsotaan tyytyväisinä elämää parempien aikojen tullessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?